Mobiel preventiescherm

 

Een mobiel preventiescherm / spatscherm ontwikkeld om een veilige afscheiding te creëren tussen uw gasten op het terras of op kantoor, in de sportschool of in andere openbare ruimtes. Door het gebruik van helder transparant polycarbonaat en het lijstloze ontwerp blijft de volledige ruimte goed zichtbaar en wordt de ruimtelijkheid/ambiance minimaal verstoord. De zwarte kunststof bak is voorzien van wieltjes waardoor het geheel eenvoudig verplaatst kan worden. De buitenkant van de kunststof bak kan naar wens worden afgewerkt met een metalen- of kunststof bekleding.

Voor extra stabiliteit kan deze bak verzwaard worden met bijvoorbeeld zand of grind. Hij kan aanvullend gebruikt worden als bv plantenbak of drankkoeler. De gebruiksmogelijkheden van dit spatscherm zijn eindeloos. Het houten middendeel kan worden gebruikt als krijtbord, presentatiebord voor een menukaart, opdruk van een logo of andere reclame. Het toevoegen van schapjes of ophanghaken voor bv een kapstok behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Naast de functie als mobiel preventiescherm is het geheel zonder de transparante plexiglas schermen ook blijvend inzetbaar als reclame– en informatiebord of om uw menu op weer te geven.

De vanaf-prijs per set is €295,-. Voor alle mogelijkheden, meer informatie en andere vragen stuur een mailtje naar: info@balini.nl of bel naar 024 679 32 72.