Presentatie systeem

voor Balini

Bij een opdrachtgever in de planten/bloemensector ontstond er de behoefte aan een nieuw en vooral flexibel presentatiesysteem. Balini heeft dit systeem in eigen beheer ontwikkeld.

Het presentatiesysteem is ontworpen met als uitgangspunt de Deense kar. De Deense kar wordt overal in de planten en bloemensector gebruikt, iedereen kent het en associeert het direct met deze sector. De kar is verrijdbaar, flexibel in het aantal schappen, heeft altijd de zelfde grondmaat en vrachtwagens zijn erop ingericht er veel van te vervoeren.

Het Balini presentatiesysteem bestaat uit een verrijdbaar onderstel (op maat van de deense kar), een met HPL beklede multiplex kist en diverse vierkante kokers in diverse lengtematen. De kist is door de kokers op diverse hoogtematen (30, 80 en 105cm) te bevestigen. Totale hoogte van de langste kokers is 275cm. Indien gewenst kan hier een akoestisch frame of andere vlakvulling in bevestigd worden.

We hebben dit presentatiesysteem al tot grote tevredenheid bij diverse beurzen van Soendgen Keramik ingezet en hebben ontdekt dat de combinatiemogelijkheden ervan nagenoeg oneindig zijn, evenals de sfeermogelijkheden.

 

Balini Productinnovatie

Copyright © 2024 Balini Productinnovatie - All rights reserved - Privacy statement