Architectonische vormgeving

Elke willekeurige ruimte wordt gebruikt met een doel. Of het nu gaat om een woon-, werk- of openbare ruimte, een goed interieurontwerp maakt de ruimte geschikt voor zijn functie. Belangrijke aspecten bij het inrichten van een ruimte zijn onder andere de indeling, het kleur- en materiaalgebruik en de verlichting. De ambiance van de ruimte, zoals bij een beursstand of winkelinrichting speelt een erg grote rol bij de belevenis van de klant of bezoeker en wordt behaald door een goed ontwerp. Balini helpt u graag bij het realiseren hiervan.

Interieurontwerp op maat

Wij verzorgen een interieurontwerp op maat. De eerste stap is het analyseren en het in beeld brengen van het doel van de ruimte, bijvoorbeeld een ontwerp voor een winkelinrichting. Op basis daarvan wordt een indeling gemaakt en gevisualiseerd middels een 2D-plattegrond. Indien gewenst kan er ook een 3D-visualisatie en/of -animatie gemaakt worden van de winkelinrichting aan de hand van het ontwerp of de betreffende ruimte. Uiteindelijk wordt de stap gemaakt naar de realisatie van het interieurontwerp.

Beursstand ontwerp

Wij hebben jarenlange ervaring in het maken en realiseren van een beursstand ontwerp. Bij een beursstand wil men zoveel mogelijk (nieuwe) producten laten zien zónder dat het ten koste gaat van de algehele beleving van de stand. Er moet een balans gevonden worden tussen:

In overleg met de opdrachtgever verzorgen wij het ontwerp van de beursstand en stellen een compleet draaiboek op waarin alle bovengenoemde aspecten zijn vastgelegd.

Realisatie van beursstand

Naast het ontwerp, behoort de realisatie van de beursstand ook tot de mogelijkheden. Wij kunnen een netwerk raadplegen met de juiste bedrijven om tot een professionele beursstand te komen. Naast het opbouwen van de beursstand op locatie kunnen wij ook zorg dragen voor andere aspecten, zoals de logistiek en/of opslag van goederen. Wij blijven te allen tijde nauw betrokken bij deze realisatie en bewaken het draaiboek voortdurend.

Een nieuwe showroom of winkelinrichting start bij een ontwerp

Een showroom kan een ruimte zijn die zich lastig laat inrichten. Tóch wijkt de aanpak van een winkelinrichting en het ontwerp hiervan nauwelijks af van bijvoorbeeld een woon- of werkruimte. Het zo optimaal mogelijk presenteren van diensten en/of het prototype staat centraal. Het doel is om de bezoeker een complete beleving te geven waarbij rekening gehouden wordt met ieder zintuig. Zo zijn verlichting, materiaal-/ kleurkeuze, akoestiek en temperatuurhuishouding enkele belangrijke aspecten die worden meegenomen in het ontwerp voor de winkelinrichting. Ook het creëren van een fijne spreek- en/of lounge gedeelte is essentieel voor een goede showroom.

Maak uw wensen bij ons kenbaar

Staat u op het punt om met uw bedrijf naar de beurs te gaan of krijgt u een nieuwe locatie erbij? Zonder een ontwerp voor uw beursstand of winkelinrichting is dit een onbegonnen zaak. Wij denken graag met u mee op zoek naar de mogelijkheden binnen uw eisen en wensen. Als uw CAD-tekenbureau kunnen we optioneel het interieurontwerp in 3D zetten en visualiseren. Neem contact met ons op door te bellen naar 024- 679 32 72 of stuur een e-mail naar info@balini.nl. Wij vertellen u graag meer over onze diensten.

Balini Productinnovatie

Copyright © 2024 Balini Productinnovatie - All rights reserved - Privacy statement