Zakelijk en particulier
Persoonlijk contact
Innovatie door producten

CAD-tekenbureau

Balini is uw gespecialiseerde CAD-tekenbureau. CAD staat voor Computer Aided Design, dit betekent dat wij al onze tekeningen maken door middel van speciale programma’s en/of computers of deze hierin importeren. Hierdoor realiseren wij, al meer dan dertig jaar, de mooiste 2D- en 3D-tekeningen voor u. Deze tekeningen zijn te gebruiken als ontwerp voor een nieuw product, verpakking of inrichting.

Kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen

Bel ons!Mail ons!

Wanneer schakelt u een CAD-tekenbureau in?

Op het moment dat u een product wilt laten ontwerpen is het handig om een CAD-tekenbureau in te schakelen. Zo maken wij met onze programma’s van uw idee een prototype. Natuurlijk is er veel meer mogelijk bij ons CAD-tekenbureau. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Wij gaan graag met u in gesprek om te achterhalen hoe wij u als industrieel ontwerpbureau van dienst kunnen zijn. Zo ontzien wij u volledig van begin tot eind en houden u bij iedere stap van het proces op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Neem contact met ons op

Als CAD-tekenbureau zijn wij van alle markten thuis. Door de diverse diensten kunnen wij u op verschillende manieren helpen. Kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen door te bellen naar 024 – 679 32 72 of stuur een e-mail naar info@balini.nl. Zo maken wij samen van uw ideeën en wensen een daadwerkelijk functionerend product.

Balini Productinnovatie

Copyright © 2024 Balini Productinnovatie - All rights reserved - Privacy statement