Zakelijk en particulier
Persoonlijk contact
Innovatie door producten

Een kunststofproductontwerp

Balini is een industrieel ontwerpbureau dat u helpt bij het creëren van een kunststofproductontwerp. Wij beschikken over de juiste programma’s en apparatuur om van een ontwerp een tastbaar product te maken. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies welke eisen en controles gelden voor het maken van een product.

Kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen

Bel ons!Mail ons!

Samen komen we tot een kunststofproductontwerp

Voordat er gestart kan worden met het produceren van kunststofproducten, dient er een kunststofproductontwerp te komen. Dit start bij het oriënteren van de marktvraag, tenzij u deze zelf al heeft bestudeerd. Tijdens een meeting gaan we met u zitten om te analyseren wat voor product de markt nodig heeft. Aan de hand van de wensen en eisen die uit die meeting komen, gaan wij aan de slag met handgemaakte schetsen. Eenmaal gekozen voor een geschikt ontwerp, is de volgende stap in het proces het verder uitwerken van het product. Het ontwerp wordt gedigitaliseerd met de programma’s die wij als CAD-tekenbureau beheren. Gedurende het proces kan het kunststofproductconcept op verschillende manieren uitgewerkt worden. Hierin is het belangrijk om het juiste materiaal te kiezen. Om u een beeld te geven over hoe het product eruit zal zien, kunnen wij deze in 3D laten printen. Zo wordt uw kunststofproductontwerp ineens een tastbaar product.

Laat het ideale kunststofproduct maken

Laat uw kunststofproductontwerp uitwerken tot een bruikbaar product. Wij zorgen ervoor dat het ontwerp geschikt is voor massaproductie. Ga met ons in gesprek en maak uw wensen duidelijk. Dat kan door te bellen naar 024 – 679 32 72 of te e-mailen naar info@balini.nl. U kunt het eerdere werk dat wij hebben geleverd, terugvinden in ons portfolio.

Balini Productinnovatie

Copyright © 2024 Balini Productinnovatie - All rights reserved - Privacy statement