Zakelijk en particulier
Persoonlijk contact
Innovatie door producten

Een consumentenproduct ontwikkelen

Wilt u een nieuw consumentenproduct ontwikkelen? Balini is hier om u daarbij te helpen. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat belangrijk is om een nieuw product te ontwerpen. Binnen ons team beschikken wij over diverse krachten die door goede samenwerking met u als opdrachtgever een effectief en goed product kunnen realiseren.

Kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen

Bel ons!Mail ons!

Een consumentenproduct ontwikkelen met behulp van experts

Als ervaren industrieel ontwerpbureau weten wij hoe lastig het soms is om een goed consumentenproduct te ontwikkelen. Doordat zo’n product vaak genuttigd of gebruikt wordt door een derde, de consument, zijn er bepaalde wetten en eisen verbonden aan het ontwikkelen van een consumentenproduct. Wij zijn hier om u volledig te ontzien van het uitzoeken van deze eisen vanaf het moment dat u voor een oriëntatiegesprek bij ons langskomt. Zodra het voorwerk gedaan is en er een duidelijk plan gemaakt is, gaan wij als CAD-tekenbureau aan de slag om verschillende schetsen te maken. Van iedere ontwikkeling binnen het proces wordt u uitgebreid op de hoogte gehouden. Dit kan gaan over de uitslagen die bekend zijn geworden na het testen van uw product of over het regelen van een producent. Als het product voldoet aan alle eisen en goede resultaten scoort bij de controles, wordt de productverpakking gemaakt. De indeling en het ontwerp van de verpakking zijn van groot belang om uw product aantrekkelijk te maken voor consumenten. Wilt u na het ontwikkelen van een consumentenproduct de beurs op om het product kenbaar te maken? Ook dan helpen wij u graag door architectonische vormgeving van uw beursstand.

Ontwikkel een nieuw product

Een consumentenproduct ontwikkelen wordt makkelijker dankzij onze hulp. Wij houden van een uitdaging en ontzien u graag van alles dat er geregeld moet worden wanneer u een product laat ontwerpen. Maak een afspraak door te bellen naar 024 – 679 32 72. Zo kunt u aanspraak doen op onze diensten. Wij vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden.

Balini Productinnovatie

Copyright © 2024 Balini Productinnovatie - All rights reserved - Privacy statement