Zakelijk en particulier
Persoonlijk contact
Innovatie door producten

Een product in 3D laten printen

Door uw product in 3D te laten printen, kunt u het tastbaar maken. Balini is een ontwerpbureau voor productontwikkeling met meer dan dertig jaar ervaring, dat dit graag voor u realiseert. Door de digitale schetsen van het product bij ons aan te leveren, kunnen wij ervoor zorgen dat uw product tastbaar wordt in 3D. Daarnaast kunnen wij deze voor u intekenen. Wij vertellen u hier graag meer over.

Kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen

Bel ons!Mail ons!

Van schets tot tastbaar product door het in 3D te laten printen

Soms is het nodig om uw product te laten printen in 3D om het goed te kunnen beoordelen. Het printen van een ontwerp in 3D is een goede manier om een prototype te maken. Hierdoor wordt het testen van een product ook veel makkelijker. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om het uiterlijk van het product goed te beoordelen en mogelijk aan te passen waar nodig is. Ons CAD-tekenbureau maakt gebruik van speciale programma’s waarin wij met u kunnen kijken naar het product en zijn ontwikkeling.

Maak uw product tastbaar

Schakel ons in om uw product te laten printen in 3D. Wij hebben verschillende machines ter beschikking om dit mogelijk te maken. Eerdere 3D-producten die wij hebben mogen maken, zijn terug te vinden in ons portfolio. Raadpleeg ons door te bellen naar 024 – 679 32 72 of een e-mail te sturen naar info@balini.nl. Wij staan u graag te woord over onze verschillende diensten.

Balini Productinnovatie

Copyright © 2024 Balini Productinnovatie - All rights reserved - Privacy statement