Zakelijk en particulier
Persoonlijk contact
Innovatie door producten

Product in 3D laten zetten

Heeft u een ontwerp voor een product en wilt u dit in 3D laten zetten? Dan kunt u terecht bij Balini. Wij zijn een industrieel ontwerpbureau en wij zijn al meer dan dertig jaar actief in iedere sector. U kunt onze hulp ook inschakelen als u uw product in 3D wilt laten aanpassen. Wij kijken graag met u mee naar wat uw mogelijkheden zijn.

Kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen

Bel ons!Mail ons!

Ontwikkel uw product door deze in 3D te laten zetten

Door uw product in 3D te laten zetten wordt er een extra dimensie toegevoegd die voor nieuwe aanzichten zorgt. Hierdoor wordt het product een stuk tastbaarder als u naar een ontwerp kijkt. Daarnaast is het dan ook mogelijk om een prototype te maken. Het model van het product dat u in 3D heeft laten zetten, kan direct in het juiste materiaal gemaakt worden. Wij hebben de mogelijkheid om een product te printen in 3D in onder andere kunststof of metaal.

Uw product in 3D laten aanpassen

Op het moment dat u al een ontwerp heeft voor uw product in 3D, maar dit wilt laten aanpassen, kunnen wij u van dienst zijn. Ons CAD-tekenbureau beschikt over de juiste programma’s en technieken, zodat u zonder problemen uw product in 3D kan laten aanpassen. Tijdens het gehele proces, van de eerste schetsen tot aan het uiteindelijke product in de schappen, zullen wij u ontzien van de diverse taken. Daarnaast wordt u bij iedere ontwikkeling in het proces, waarin wij uw product optimaliseren, uitgebreid geïnformeerd.

Voeg een nieuwe dimensie toe aan uw product

Of u nu de schets van uw product in 3D wilt laten zetten of een product in 3D wilt laten aanpassen, u kunt bij ons terecht. Wij regelen alles als u een product in kleine serie wilt laten maken. Bel naar 024 – 679 32 72 voor meer informatie over onze diensten. U bent van harte welkom bij ons kantoor voor een oriëntatiegesprek.

Balini Productinnovatie

Copyright © 2024 Balini Productinnovatie - All rights reserved - Privacy statement